Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   La 18 septembrie curent, în incinta Consiliului raional  s-a desfășurat activitatea cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”, organizată de către Direcția Generală Asistență Socială, Protecția Familiei și Copilului .
  Activitatea a debutat cu Conferința online organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
  Doamna ministru, Viorica Dumbrăveanu a venit cu un mesaj de gratitudine și înalte aprecieri , pentru toți angajații din sfera protecției sociale a populației din Republica Moldova .
  Cu acest frumos prilej, cu mesaje de felicitare pentru toți angajații din sfera protecției sociale a populației  din cadrul Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului și a Casei Teritoriale de Asigurări Sociale a venit conducerea raionului, Domnul  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului și vicepreședinții raionului Domnul Veaceslav TAMBUR,  Mihai PRODAN și Veaceslav FUSU.

  • IMG_0001
  • IMG_0002
  • IMG_0003

  Doamna Emilia CIOBANU, șef al Direcției Generale Asistență Socială, Protecția Familiei și Copilului, a adresat tuturor celor prezenți în sală cele mai frumoase urări de sănătate, mulțumiri și aprecieri pentru profesionalism, dedicație și spirit de sacrificiu.

   Au fost înmânate diplome de apreciere și mesaje de gratitudine celor care dau dovadă de profesionalism și  responsabilitate în domeniul social.

Galerie foto