Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 10 septembrie curent, în primăria Horești a avut loc  ședința de lucru în cadrul căreia s-a discutat  despre activitatea  Centrului  medico-social ,,Sfînta THEODORA,, din comuna Horești.

 

  La activitate au participat vicepreședintele raionului dl Fusu Veaceslav, responsabil de domeniul sănătate, reprezentanții autorității publice, angajații Oficiului de Sănătate  Horești,  reprezentanți ai Direcției Generale Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului.

  Scopul activității este de a consolida cooperarea intersectorială în prestarea serviciilor integrate comunitare, orientate spre îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu probleme de sănătate, cât și cu probleme sociale, în special din familii social vulnerabile.

  Centrul este o unitate de asistență  medico-socială, creată în cadrul proiectului ”Suport în dezvoltarea serviciilor de îngrijiri la domiciliu în Republica Moldova 2014-2016”  implementat de către Asociația Obștească HOMECARE  în colaborare  cu Charita  Ceska Republika  cu suport financiar al Republicii Cehe prin programul ”Cooperare Cehă de Dezvoltare”.