Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

                                      Fără voi viața n-ar fi posibilă, scumpii noștri lucrători medicali….

  Astăzi, 19 iunie cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului medical și a farmacistului  care o marcăm anual în a treia duminică a lunii iunie, la instituțiile medicale din orașul Fălești au avut loc mini activități care au  avut ca scop de aduce  omagii, mesaje de felicitare și mențiuni pentru  lucrătorii medicali.

  În legătură cu situația epidemiologică creată la moment nu a fost posibil ca activitatea să întrunească tot personalul medical făleștean. Prima activitate s-a desfășurat la ÎMSP ,,Centrul de Sănătate Fălești”, apoi la Serviciul Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească și în final la ÎMSP ,,Spitalul raional Fălești”.

  Mesaje de felicitare și mulțumire pentru medici, pentru cei care ne veghează sănătatea,  au fost transmise de către Consiliul raional, de Domnul Iurie OSOIANU, directorul ÎMSP ,,Spitalul raional Fălești”, de Doamna Nina SCIASTLIVÎI, șef a a ÎMSP ,,Centrului de Sănătate  Fălești” și Doamna Angela MOCANU, șef a Serviciului Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

   Pentru profesionalism, responsabilitate și dedicație în domeniul de sănătate din partea Ministerului Sănătății,  Muncii și Protecției Sociale și a Sindicatului au fost înmânate diplome pentru cei care  se dedică  pentru salvarea vieților oamenilor. 

  

Transmitem tuturor celor care au îmbrățișat profesia de medic - sănătate,  succese pe acest ”tărâm” nobil, fără de care societatea nu poate exista.

Galerie foto