Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La data de 19 martie curent și astăzi, la indicația domnului Sergiu FÎNTÎNA, președintele comisiei situației excepționale s-au efectuat raiduri de monitorizare privind situația epidemiologică din toate localitățile raionului în scopul informării cetățenilor și a angajaților din cadrul instituțiilor publice și cele private cu referire la măsurile de protecție împotriva virusului COVID-19.

  În cadrul ședinței comisiei situației excepționale a raionului Fălești din 19 martie curent au fost create 4 grupe operative pentru monitorizarea implementării măsurilor sanitare și epidemiologice privind situația cu virusul COVID-19.

  Grupurile sunt formate din conducerea raionului : președintele raionului ,vicepreședinți ai raionului, medici și specialiști din cadrul Centrului de Sănătate Publică Fălești, subdiviziunea Bălți, colaboratori din cadrul Inspectoratului de Poliție Fălești, specialiști ai Serviciului Teritorial Siguranța Alimentelor Fălești/Glodeni .

  Raidurile s-au efectuat la punctele cele mai aglomerate precum:Centrele  de Sănătate, Oficiile Medicilor de Familie, magazinele alimentare și Centrele de Agrement și Plasament pentru copii și adulți .

  În aceste localuri sunt respectate normele sanitare împotriva răspândiri virusului COVID-19.

  Galerie foto