Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 21 februarie curent, în raionul Fălești într-o vizită de lucru s-a aflat Domnul Dorin ANDROS, Secretar de Stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, însoțit de reprezentanții din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord, Agenței ,,Apele Moldovei”, Institutului de Proiectări, Domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești, vicepreședinții raionului și specialiștii din cadrul Secției Construcției, Gospodărie Comunală și Drumuri pentru a inspecta starea de lucruri la Apeduct.
  Au fost evaluate lucrările executate la obiect și planificarea lucrărilor care urmează a fi executate în viitorul apropiat. Au fost vizitate și Stația de pompare treapta I și II și Stația de tartare a apei.

   

  La ședința de totalizare a vizitei s-au trasat măsuri concrete privind implementarea proiectului dat și pregătirea unei informații mai ample către conducerea Guvernului Republicii Moldova în ce privește care ar fi căile de soluționare ca să avem acces la apă potabilă de calitate din râul Prut.
  Vizita a fost planificată în urma ședinței de Guvern din data de 14 februarie curent, când au fost examinată problema aprovizionării cu apă a raionului Fălești.

Galerie foto