Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Vineri , 17 ianuarie 2020 în sala de ședințe a Consiliului Raional Fălești s-a desfășurat ședința Asociației Primarilor din raionul Fălești. Cei prezenți în ședință au fost salutați de către președintele raionului  Dl Fîntîna Sergiu și președintele Asociației Dna Maria Galiț. Cu un cuvânt de salut  din partea Congresului Autorităților Locale din Moldova s-a adresat directorul executiv CALM  dl. Viorel Furdui . Respectiv Dl Furdui Viorel  a prezentat informația generală privind situația actuală în APL și prioritățile CALM la nivel național și internațional.
  O informație amplă  despre serviciile din cadrul CALM și în special a serviciului Migrație și Dezvoltare Locală și a Modelului de implicare a migraților în dezvoltarea locală a fost prezentată de către Dl Octavii Ivanov,expert CALM. De asemenea au fost discutate și stabilite prioritățile asociației pe termen scurt și mediu.
  S-au ales organele de conducere a asociației pentru perioada 2019-2023. Președinte al Asociației a fost realeasă Dna Maria Galiț, primar de Sarata Veche, vicepreședinți au fost aleși Dl Bejenari Vladimir, primar de Făleștii Noi și Dl Mosoreti Dmitri, primar de Risipeni. Dna Elena Revenco, primar de Horești a fost aleasă în funcția de secretar al Asociației Primarilor.

Galerie foto