Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

intr adr  Președintele raionului Domnul Sergiu FÎNTÎNA, la 06 decembrie curent a avut o ședință de lucru cu reprezentanții  Agenției de Dezvoltare Regională Nord  în incinta Consiliului raional, unde au participat vicepreședinții raionului Domnul Veaceslav TAMBUR, Domnul Mihai PRODAN și Domnul Veaceslav FUSU, Domnul Constantin Cuschevici, șef al Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri, Domnul Dumitru Rotaru, specialist coordonator din cadrul Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri. Domnul  Președinte a avut întrevederea cu Domnul Constantin Bîndiu, șef interimar al Agenției de Dezvoltare Regionale  Nord și cu Doamna Veronica SAVIN, coordonator de proiect.

  În cadrul ședinței s-a discutat despre finalizarea lucrărilor de construcție a apeductului ,,Prut-Fălești” de la satul Vrănești până la stația de tratare  a apei a orașului Fălești”, antreprenorul fiind SRL ,,COMALION”.

  Proiectul prevede construcția a 18,0 km de apeduct magistral de la stația de pompare a apei din satul Vrănești până la stația de tratare a apei în orașul Fălești. Suma contractată constituie 35188355,10 lei, ceia ce constituie construcția a 17 km 884 m traseu de apeduct.  Până la moment au fost valorificate 34269920,80 lei.

  În legătură cu condițiile climaterice nefavorabile construcția traseului  a fost stopată. Lucrările vor fi reluate odată cu stabilirea temperaturilor climaterice pozitive. Finalizarea construcției traseului de apeduct menționat se preconizează în prima jumătate a anului 2020.

Galerie foto