Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 De sfântul Nicolae, la 22 mai  în raion  se sărbătorește Hramul localităților orașului Fălești, Mărăndeni, Chetriș și Hrubna Nouă .

   La frumoasele aniversări a localităților a  participat și Domnul Viorel BABII, Președintele raionului, Domnul Sergiu SÎRBU, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova și Domnul Veaceslav Tambur, vicepreședintele raionului.

 

 

  Cu acest prilej, Domnul Președinte a raionului a  transmis faleștenilor urări de bine şi sănătate, dorindu-le să fie  mândri de orașul și satele natale și un sincer LA MULȚI ANI !

  Pe parcursul zilei în aceste localități s-au desfășurat  un șir de activități frumoase, concursuri și dansuri care au adunat lume bună și binevoitoare.

  Cu prilejul aniversării a  590 de ani de la prima atestare documentară a orașului Fălești a fost organizate mai multe activități: competiții sportive la ciclism ,,Vella Hora Fălești”, competiții publice la șah, mini fotbal, kick-boxing, expoziție de armament, demonstrație de numere de luptă ale echipei cu destinație specială Bg Nr.1 Infanterie Motorizată, Carabineri, prezentarea gărzii de onoare și fanfara militară.

  Programul sărbătorii a finisat cu frumoasele focuri de artificii.

Galerie foto