Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 14 mai,  pe strada Alexandru cel Bun (Pietonală)  a fost inaugurată cea de-a VIII-a ediție a expo-tîrgului universal „Primăvara la Fălești”.

  Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova sub patronajul Consiliului raional Fălești şi al primăriei orașului.

  Cu mesaje de salut către cei prezenți s-au adresat Domnul Viorel Babii, Preşedintele raionului și Domnul Vladimir Rusu, primarul orașului Fălești.

  La inaugurarea evenimentului, Doamna Galina CODIȚA, directorul filialei Bălţi a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a transmis sincere mulțumiri participanţilor şi autorităţilor publice locale pentru aportul adus în desfăşurarea evenimentului, menționînd, că expo-tîrgul universal „Primăvara la Fălești” are scopul de a susţine şi promova întreprinzătorii, contribuind la extinderea pieţii interne şi celei externe, de a familiariza consumatorii cu produsele şi serviciile autohtone.

  În perioada 14 - 16 mai, în strada Alexandru cel Bun (Pietonală), agenții economici autohtoni vor prezenta publicului produse de calitate înaltă și la prețuri accesibile. Printre agenții economici făleșteni prezenți  la expoziție sunt: SRL „Elantop Grup”, Î.I. „Curea Liliana”, SRL ”Gospodarul-Rediu” și conducătorii cercurilor ,,Meșter Faur” , ,,Mâini dibace“, tehnici netradiționale de artă plastică ,,Art –Junior”, ,,Croșetare”, Meșterul Ionel, lucrul cu fibre naturale, ZZart - din cadrul Centrului pentru Resurse și Tineri ,,Lora Găină” din orașul Fălești.

Galerie foto