Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 24 aprilie în  sala de ședințe a Consiliului raional a avut loc lansarea proiectului „ACCES - Asistență pentru Cunoștințe, Competențe, Antreprenoriat și Succes”, care este implementat de AO „Caroma Nord” cu suportul  financiar al  Uniunii Europeane.

  Scopul proiectului prevede promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului social prin consolidarea capacităților și cunoștințelor grupurilor vulnerabile din raionul Fălești în vederea creării și dezvoltării afacerilor sociale,  în scopul creării  locurilor de  muncă și oportunități de integrare socio-profesională, care va contribui ulterior la bunăstarea cetățenilor și a comunităților din regiune.

Obiectivele proiectului:

  • Creșterea șanselor pentru asistență, formarea și integrarea profesională a 60 tineri( până la 18 ani) din raionul Fălești în situații desfaforizate prin:
    • participarea la sesiune de formare profesională;
    • dobândirea deprinderilor de bază și a competenților necesare pentru a găsi un loc de muncă sau pentru a iniția o afacere.
  • Dezvoltarea antreprenoriatului social în rîndul personelor defavorizate în scopul reducerii șomajului din raion și regiunea de Nord.

Galerie foto