Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Sărbătoarea raională „Toamna de aur” organizată de Consiliul raional Fălești în ziua de duminică, 7 octombrie, a adunat în platoul din fața pieții orășenești multă lume vrednică din raion.  Obiceiul de a sărbători sfârșitul recoltării roadelor pământului este cunoscut din vechime. Roadele unui an agricol, rezultatul muncii și dragostei pentru pământ, dar și vrednicia neamului nostru au fost elogiate în cadrul evenimentului de duminică.

 Cu un cuvânt de salut și de felicitare cu ocazia sărbătorii pentru participanți a venit Doamna Iraida Bînzari, președintele raionului. Primăriile si agenții economici din raion s-au întrecut în creativitate și ingeniozitate la pregătirea și amenajarea expozițiilor. Oaspeții s-au delectat din bucate alese și vin bun ale gospodarilor. În scenă au evoluat colective artistice din raion.

 Cântecele și dansurile cu tentă locală și valoare națională au fost aduse în scenă de către artiștii crescuți pe pământurile făleștene. Pentru participare activă și contribuție semnificativă adusă la desfășurarea sărbătorii primăriile participante cu expoziții, ansamblurile artistice cât și agenții economici au fost menționați cu distincții ale Consiliului raional și premii bănești.

Galerie foto