Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 A fi profesor este o misiune nobilă destul de complicată. Ea cere multă muncă, disciplină, dar mai ales vocaţie. Este extrem de dificil de a reda în cuvinte tot ceea ce înseamnă Pedagog în societatea prezentului, dar cert e faptul că gratitudinea este incomensurabilă.

 Cu această ocazie, în incinta Palatului de Cultură, la 5 octombrie curent, a avut loc festivitatea de marcare a Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ.

 Prezentă la festivitate, preşedintele raionului Fălești, dna Iraida Bînzari și-a exprimat profunda recunoștință faţă de profesori, pentru efortul care îl depun în educarea tinerii generații, dorindu-le multă sănătate, inspiraţie, susţinere familială, performanţă pe măsura dăruirii profesionale şi personale. Pentru merite deosebite, abnegație și profesionalism în activitatea educațională președintele raionului, Doamna Iraida Bînzari a înmânat cadrelor didactice din raion diplomele Guvernului Republicii Moldova, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și cele din partea Consiliului raional Fălești.

 Melodiile interpretate de Ion Rață  și atmosfera caldă  de toamnă  au întregit pe deplin caracterul solemn al sărbătorii, iar cadoul inedit pentru cei prezenți în sală a fost spectacolul „Retro”, interpretat de  actorii Teatrului Național ,,Vasile Alecsandri”, din orașul Bălți.

Galerie foto