Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 7 septembrie la Fălești s-a desfășurat o activitate de amploare în cadrul proiectului „Bunicii Grijulii”. Este vorba de inaugurarea biroului teritorial în raionul Fălești. Activitatea a început în incinta Palatului raional de Cultură, cu întrunirea bunicilor grijulii din raionul Fălești, a reprezentanților autorităților publice locale și a instituțiilor de învățămînt, cît și a colaboratorilor Inspectoratului raional de Poliție. La întrunire au participat reprezentanții Inspectoratului general de poliție, șeful adjunct al Inspectoarului general de poliție, colonelul Gheorghe Cavcaliuc, Doamna Galina Cotorobai, președintele Asociației Obștești „Bunicii Grijulii”, Domnul Vladimir Tăbîrță, vicepreședintele raionului, Doamna Lilia Osoianu, șef adjunct a Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat.

  În discursul său Domnul Cavcaliuc Gheorghe, a menționat că echipa bunicilor grijulii din raionul Fălești este una din cele mai numeroase echipe din Republica Moldova, cu un număr de 67 membri. Ea întrunește în rîndurile sale oameni de o responsabilitate înaltă, cu experiență de viață și înțelepciune profundă, care cu multă dăruire de sine se consacră protejării securității vieții copiilor, contribuind totodată și la altoirea înaltelor valori morale și spirituale tinerii generații.

  În cadrul întrunirii Doamna Galina Cotorobai, președinta Asociației Obștești a înmînat bunicilor grijulii cardurile de reduceri la rețeaua de magazine Fourchette și Farmacia „Familia”. Deasemenea a menționat că cei mai buni bunici grijulii vor putea beneficia de bilete de tratament sanatorial la stațiunile balneare din Călărași și Cahul.

  În semn de apreciere pentru efortul pe care îl depun aproape în fiecare zi în vederea implementării proiectului, angajații din cadrul subdiviziunilor Inspectoratului raional de poliție și Bunicii Grijulii, cît și copiii care au participat la concursul cu genericul ”Bunicii Grijulii – prietenii mei din comunitate” au fost premiați cu diplome de merit și distincții polițienești, înmînate de șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Domnul Gheorghe Cavcaliuc.

  Tot în aceasta zi la trecerea de pietoni din preajma Liceului Teoretic „A.Pușkin” a fost instalat semnul rutier „Bunicii Grijulii”, iar la Casa Teritorială de Asigurări Sociale a fost instalat un panou informativ cu aceiași tematică.

Galerie foto