Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 În ajunul Sărbătorii Naționale „Ziua Independenței”, Consiliul raional a organizat un spectatol festiv dedidat unei dintre cele mai insemnate sărbători a poporului nostru, sărbătoarea identității și demnității noastre naționale.

 În seara zilei de 26 august Palatul raional de Cultură „Mihai Volontir”  și-a deschis larg ușile spre a permite locuitorilor orașului și ai raionului să savureze din frumoasele melodii interpretate de artiștii naționali și cei baștinași din raionul Fălești. Ca un simbol al patriotismului, al renașterii noastre naționale au răsunat din scenă operele lui Ion și Doinei Aldea Teodorovici.

 Cu un cuvânt despre dragostea nutrită de moldoveni pentru țară, pentru tradiții și respectul pentru libertatea și demnitatea fiecăruia din noi, încrederea în ziua de mîine, voința de a merge pe calea progresului spre viitorul pe care îl merităm a venit președintele raionului Doamna  Iraida Bînzari.

 Prezenți la sărbătoare, oaspeții din Ucraina , regiunea Noua Suliță, nu ai ezitat să ne felicite cu frumoasa sărbătoare a Statului Nostru dorindu-ne o conlucrare și coeziune a tuturor forțelor spre prosperarea țării. 

 Pentru cei prezenți în sală au evoluat tinerii dansatori, membri ai formației artistice „Favorit”.  Intrepreții naționali Tatiana Cozub, Maria Codreanu, Ady  au prezentat prin melodiile sale dragostea de țară, de plaiul natal, de focul din vatră.

 Cadou de excepție pentru toți a fost evoluarea în scenă a Formației Cornelia și Marcel Ștefăneț Project.

 Galerie foto