Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

urg 24 08 2018  Încă o autospecială modernă a ajuns astăzi, 24 august la Substația Asistență Medical de Urgență Fălești. La ceremonia de înmânare a fost prezent Domnul Igor Prisacari, vicedirectorul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească., Doamna Iraida Bînzari, președintele raionului Fălești, Domnul Vladimir Tăbîrță, vicepreședintele raionului, Domnul Sergiu Cuciuc, șef al Stației SAMU Fălești.

  Aceasta ambulanță de rînd cu altele două primate anterior vor permite accesarea de către populație a serviciilor medicale de urgență cu mult mai rapid și la un nivel mai calificat. Toate 3 autospeciale sunt dotate  cu utilaj medical performant.

  Cuvinte de mulțumire din partea tuturor angajaților substației AMU Fălești a rostit doamna Tamara Vițu, felcer superior. Susținerea Consiliului raional Fălești și a Centrului Național sunt înalt apreciate de angajați.

  Reamintim că ambulanțele primite de la Guvern fac parte dintr-un lot de autospeciale achiziționate prin intermediul unui împrumut acordat de către Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, scopul fiind realizarea obiectivului pe care și l-a pus Guvernul Republicii Moldova, de  îmbunătățire a programului de asistență medical prespitalicească.

Galerie foto