Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 15 august,  la Fălești , în platoul din fața centrului comercial Lilella, a fost inaugurată   I-a ediţie a expo-tîrgului  universal „Tîrg de vară la Făleşti”, unde este expus un asortiment bogat și variat de mărfuri şi produse de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile a agenților economici din or. Fălești, Bălți, Ungheni, Comrat, Rîșcani, Sîngerei. Evenimentul se desfăşoară sub patronajul  preşedintelui raionului şi  în parteneriat cu primăria oraşului, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

 Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat  Iraida Bînzari, președintele raionului, Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM, Vladimir Rusu, primarul orașului, care au menționat importanța evenimentelor expoziționale în consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil, în asimilarea tehnologiilor  moderne, apreciind și rolul businessului mic și mijlociu în dezvoltarea social-economică a țării.

 Expo – tîrgul își va desfășura activitatea în perioada 15 – 17  august curent, având ca scop susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor și produselor competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Galerie foto