Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Copii-Tezaurul,
iar Bunicii-Diamantul acestei națiuni.

 Raionul Fălești a fost menționat de către Parlamentul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Moldova pentru atitudine conștiincioasă și  implicare activă în  promovarea proiectului ”Bunicii Grijulii”. Prezentă la activitatea de decernare a celor mai buni, Doamna Iraida Bînzari, președintele raionului, alături de Domnul Oleg Gherman, șeful Inspectoratului de Poliție Fălești au fost desemnați cu diplome ale Guvernului Republicii Moldova pentru cooperare fructuoasă în cadrul desfășurării activităților ce vizează prevenirea incidentelor cu implicarea copiilor şi contribuție meritorie la promovarea proiectului „Bunicii Grijulii la nivelul comunității”.

 Președintele raionului a felicitat colaboratorii Inspectoratului de Poliție din Fălești pentru promovarea reușită  a proiectului, implicând în echipă circa 60 bunici grijulii,  mulțumind bunicilor și copiilor pentru implicare în asigurarea vieții copiilor la trafic, reducerea pericolelor și identificarea modalității de a ajuta persoanele în etate să se simtă utili și activi.

 Menționăm că Proiectul “Bunicii Grijulii” este un serviciu social inițiat de Inspectoratul General al Poliției, fiind implementat în toate raioanele din ţară cu începere din luna octombrie 2017. Actualmente fac parte circa 1500 de bunici voluntari.

Galerie foto