Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

16.05.18 pfl Deja a devenit o tradiție ca în preajma Hramului orașului, la Fălești să fie inaugurat expo-târgul  universal „Primăvara la Fălești”. Ajuns la ediţia a VII-a,  evenimentul  se desfăşoară sub patronajul  președintelui raionului, în parteneriat cu primăria oraşului și filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

 La ceremonia de inaugurare au participat directorul filialei Bălţi a CCI a RM Galina Codiţa , președintele raionului, Iraida Bînzari, viceprimarul orașului Fălești Anatolie Antonciuc, adresând mesaje de salut și mulțumire participanților la eveniment. De asemenea dumnealor au îndemnat toți locuitorii orașului și oaspeții să procure produse de calitate cu bani puțini. 

Printre agenții economici din raionul Fălești, prezenți  la expoziție sunt: S.A. „Mold – Nord”, SRL „Beatrice-Com”, SRL ”Săteanca” și Centrul de Creație și Agrement pentru copii și tineri ”Lora Găină” or. Fălești.

 Expo-târgul ”Primăvara la Fălești se va desfășura în  perioada  15 – 17 mai 2018, în platoul din strada Moldovei (în fața magazinului „Linella”) între orele  900 – 1800. Scopul activității date este de a susţine şi promova întreprinzătorii, contribuind la extinderea pieţii interne şi celei externe, familiarizarea consumatorilor cu produsele şi serviciile autohtone.

Galerie foto