Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 21 martie curent a avut loc ședinţa Colegiului consultativ al Oficiului Teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat constituit pentru raionul Făleşti care s-a desfăşurat în sala de şedinţe al Consiliului raional.  În cadrul şedinţei Consiliului consultativ au fost examinate următoarele chestiuni:

 Cu privire la delicvența juvenilă, evaluarea riscurilor, cauzele si condițiile ce favorizează comiterea infracțiunilor de acest gen și căile de soluționare, despre activitatea Biroului de Probațiune Fălești, activitatea Direcției Raionale pentru Siguranța Alimentelor Fălești și măsurile de redresare a calității produselor alimentare și non-alimentare, la starea sănătății populației raionului Fălești și măsurile ce se impun pentru redresarea situației, cu privire la situația social-economică a raionului.

 În cadrul ședinței au fost puse în discuție probleme identificate în cadrul activității, divergente apărute între  serviciile publice desconcentrate, administrația publică centrală  și administrația publică locală. Au fost înaintate  propuneri de redresare a situației. Pe marginea chestiunilor examinate au fost luate hotărârile respective.

Galerie foto