Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

buget fel Pe aripile primăverii a sosit din nou minunata zi de 8 Martie – sărbătoare a femeilor din întreaga lume și de toate vîrstele. E ziua cînd ne închinăm cu plecăciune în fața ființelor dragi, dorindu-le pe lîngă buchetele de flori primăvaratice și toată comoara sentimentelor noastre de admirație, dragoste, prețuire și adîncă considerație pentru firea lor dătătoare de viață.

 Pe bună dreptate ne mîndrim astăzi de faptul, că în localitățile raionului nostru trăiesc mame gospodine, cu neasemuită dragoste și atitudine grijulie față de copii, femei care se consacră din plin făuririi bunului nostru comun. Activînd în toate domeniile economice și de deservire a populației, instituțiile educaționale, medicale și culturale, dînsele dau dovadă pretutindeni de multă dăruire, responsabilitate, abnegație, spirit creator și de inițiativă.

 Ne mîndrim, deasemenea, și cu toate fetele și fetițele din ținutul nostru, care alături de cei maturi, frecventînd cu pasiune școala sau grădinița, manifestă mult har, cumințenie, înțelepciune și străduință, îndreptățind cu certitudine doleanțele și așteptările părinților dragi.

 Conștientizăm cu plenitudine, că pînă și cele mai alese cuvinte nu ar putea să cuprindă imensitatea valorii și dimensiunea rostului aflării lor în toiul vieții noastre cotidiene.

 În această frumoasă și luminoasă zi de sărbătoare, venim în fața Dumneavoastră, scumpe doamne și domnișoare, cu cele mai alese, neobișnuite și cordiale cuvinte de felicitare, însoțite de sincere urări de sănătate, fericire și prosperitate. Răbdarea și tandrețea să Vă asigure succesul în tot ceea ce faceți.

 Să fiți mereu prețuite la justa valoare, inspirate de căldura sufletească, susținerea și înțelegerea celor din jur.

Cu profund respect,
Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești