Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare

 Sărbătoarea deosebit de semnificativă, destinată meseriei Dumneavoastră, este marcată nu întâmplător în ultima duminică a lui brumar. La fel ca și toamna, sunteți cei care până târziu, ne aduceți roade, meritând deplina noastră admirație pentru înnăscutul har gospodăresc de care dați dovadă.

 Importanța incontestabilă a meseriei Dumneavoastră se autodefinește zilnic când familiile au pe masă rezultatele muncii Dumneavoastră asidue – roade mănoase. Priceperea de a le crește și de a le aduna v-a călăuzit dintotdeauna, dar și pe parcursul anului curent, în care ați continuat să dați dovadă de noblețe în abordare, sacrificiu, chibzuință, atât de specifică plugarilor noștri, depunând eforturi atât separate, cât și conjugate, în vederea asigurării populației raionului și a țării cu produse de importanță vitală.

  Anume perseverența truditorilor pământului este una dintre cele mai solide fortificații aflate la baza progresului societății, cu precădere într-o țară agrară cum este Republica Moldova.

 Munca Dumneavoastră deloc ușoară, continua dependența de condițiile climaterice și sârguința de care dați dovadă pentru a reuși să aduceți pâinea cea de toate zilele pe masa fiecăruia le apreciem necondiționat.

 Nu întârziem să aducem mulțumirile noastre pentru eforturile depuse în vederea consolidării sectorului agroalimentar – factor de echilibru decisiv în armonizarea dezvoltării economice a țării.

 Rezultatul muncii Dumneavoastră este ușor de observat la acest sfârșit de an agricol, când ați avut grijă și de hambare asigurând creșterea și recoltarea la timp a roadelor, și de primăvara anului viitor, plantând semințe noi în brazde.

 Este imperioasă aprecierea aportului adus la succesul comun de către lucrătorii din sectorul zootehnic prin sporirea volumului de producție animalieră și avicolă și recunoașterea importanței muncii prestatorilor, care au contribuit ca recoltele să devină un bun arsenal de produse agroalimentare.

 În contextul generalizării și aprecierii rezultatelor obținute, exprimăm ferma convingere că munca, experiența, harul, spiritul gospodăresc și responsabilitatea de care dați dovadă vor asigura și în continuare ascensiunea complexului agroindustrial prin introducerea tehnologiilor moderne, implementarea standardelor actuale de producere și calitate, utilizarea pe scară largă a realizărilor avansate ale științei și recomandărilor înțelepte ale veteranilor muncii agricole.

 Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare, vă dorim succese continue, împliniri pe potriva muncii și dedicației, bunăstare, căldură în familiile Dumneavoastră, ploi la timp și recunoștința cuvenită vredniciei pe care o manifestați.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești