Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În scopul susținerii persoanelor în etate și cu dizabilități, la 30 octombrie curent în incinta Consiliului raional a fost petrecută şedinţa Comisiei multidisciplinare pentru protecția socială a persoanelor în dificultate sau cu dizabilități de peste 18 ani.

  Membrii comisiei au examinat dosarele solicitanților Serviciului social „Respiro”, serviciului de plasament temporar la Complexul de Servicii Sociale „Pentru Voi”,  solicitanţilor serviciului de îngrijire socială la domiciliu atât gratuit, cât și contra cost și a solicitanților de prestare a serviciilor de alimentație pentru luna noiembrie la cantina de ajutor social din sat. Bocani și Izvoare

  De asemenea, au fost examinate dosarele solicitanților pentru admiterea în Serviciul social „Asistență personală”. În vederea favorizării independenței și integrării lor în societate, s-a decis admiterea în serviciu a 8 persoane cu dizabilități severe din raion.

  În cadrul ședinței, membrii au venit cu propunerea de a organizat activități de sensibilizare și informare cu privire la serviciile sociale atât gratuite, cât și cu plată.