Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Recent primăria comunei Sarata Veche a primit cu titlu gratuit de la serviciul pompierilor voluntari din Austria, o autospecială pentru stingerea incendiilor. Autospeciala a fost primită în cadrul proiectului „Autospeciale pentru Moldova”, unde Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne este partener.
  La eveniment a participat dna Iraida Bînzari, președintele raionului, dna Valentina Buliga, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, delegația pompierilor voluntari din Austria, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, Direcției Situații Excepţionale Bălți, reprezentanții Secției Situații Excepționale Fălești și locuitorii satului Sărata Veche.

  Cu un mesaj de salut a venit către cei prezenți dna Iraida Bînzari, președintele raionului Fălești care a notat importanţa unei astfel de autospeciale, necesară și benefică pentru cetățenii localității.
  Cheia autospecialei a fost transmisă oficial primarului comunei Sărata Veche dnei Maria Galiţ de către dl Hans Kohler, voluntar al serviciului de pompieri din Austria. 
  La finele evenimentului orchestra Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al Ministerului Afacerilor Interne “Plai moldovenesc” a evoluat în fața publicului prezent la sărbătoare.

Galerie foto