Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 În conformitate cu prevederile Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr.78 din 12 februarie 2010 cu privire la întîlnirile membrilor Guvernului și a conducătorilor autorităților administrative centrale cu cetățenii, la 17 ianuarie 2017 Domnul Alexandru JIZDAN, ministrul afacerilor interne a întreprins o vizită de lucru în raionul Fălești.
 Domnul JIZDAN a avut o întrevedere cu Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului. Întîlnirea cu activul raionului a avut loc în sala de ședințe a Consiliului raional, unde au fost prezenți primarii satelor și comunelor raionului, reprezentanții secțiilor și direcțiilor din cadrul Consiliului raional, reperezentanții serviciilor desconcentrate, angajați ai Inspectoratului de Poliție Fălești, veterani din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
 Cu un mesaj de salut pentru cei prezenți a venit Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului.
 Cu informații utile despre activitatea Ministerului Afacerilor Interne și subdiviziunile acestuia, proiectele care au fost implimentate cu succes și cele care urmează a fi realizate pentru siguranța cetățenilor, a venit Domnul Alexandru JIZDAN. În contextul celor expuse, Dl ministru a punctat necesitatea unei colaborări între poliție și administrația publică locală ce ar consolida relațiile dintre polițist și cetățean. Întrunirea s-a desfășurat sub formă de dialog, unde reprezentanții instituțiilor statului au avut posibilitatea să primească răspuns la multe întrebări cu care se confruntă în localitățile de unde vin. În cadrul vizitei, ministrul afacerilor interne a avut și o întrevedere cu angajații Inspectoratului raional de Poliție Fălești.
 Mai multe fotografii