Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Dna Iraida Bînzari, președintele raionului, la 08 decembrie curent a efectuat o vizită de lucru în comuna Ișcalău, cu reprezentanții serviciilor din cadrul Consiliului raional și serviciile desconcentrate.
 Președintele raionului cu primarul comunei au vizitat instituțiile de menire social-culturală și instituțiile de învățămînt din satele Ișcalău, Doltu și Burghelea: grădinița de copii, biblioteca, oficiul de sănătate, căminul cultural și sala de sport a primăriei din satul Doltu.
 La ședința de lucru au participat din partea autorității publice locale: Dna Maria Procopciuc, primarul comunei, funcționarii primăriei și Dna Elena Raba, șef al Centrului de Sănătate Ișcalău.
 În urma examinării informațiilor prezentate de specialiștii Consiliului raional și a reprezentanților serviciilor desconcentrate, Dna Iraida a punctat succesele și insuccesele din cadrul autorității publice locale Ișcalău. Obiectivul ședinței a fost de acordarea ajutorului metodic și propuneri cu soluții pentru sporirea activității autorităților publice locale prin asigurarea transparenței în procesul decizional, priorități pentru dezvoltarea infrastructurii sectorului agrar și respectarea legislației funciar-cadastrale, acordarea serviciilor sociale și medicale de calitate pentru cetățenii din comunitate.
 În final, Dna Iraida ne-a îndemnat pe toți la o conlucrare mai eficientă între autorități avînd același scop comun, asigurarea serviciilor publice de calitate în interesul cetățenilor prin maximă responsabilitate.

Mai multe fotografii