Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Astăzi este ziua profesională a celor care se află mereu la straja legalităţii şi a ocrotirii dreptului. Cu prilejul Zilei Juristului, permiteţi-mi să Vă aduc sincere felicitări şi îmi exprim recunoştinţa şi aprecierea profundă față de juriștii care îşi exercită atribuţiile cu devotament şi abnegaţie, asigurînd supremaţia legii şi respectarea acesteia în orice situaţie Juriştii au avut şi vor avea permanent un rol crucial în garantarea principiului constituţional potrivit căruia Republica Moldova este un stat de drept, democratic, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile lui, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme şi sînt garantate.

 Meseria de Jurist este una nobilă, de înalt prestigiu social, dar în acelaşi timp este una care presupune o înaltă doză de responsabilitate, verticalitate, demnitate şi corectitudine.

 În acest sens, Vă urez performanţe şi realizări noi, sănătate, fericire, prosperitate şi succese remarcabile în activitatea dificilă şi importantă pe care o desfăşuraţi întru promovarea Dreptăţii.

Cu deosebită consideraţie,
Vladimir TĂBÎRȚĂ
Vicepreşedintele raionului  Făleşti