i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

În perioada  3-7 februarie 2016 în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” a avut loc cea de a XV ediţie a expotîrgului „Fabricat în Moldova”, unde producătorii autohtoni si-au expus producţia lor spre atenţia vizitatorilor. Raionul Făleşti a fost reprezentat la acest eveniment de aşa producători ca: SA „Mold-Nord” cu producţia sa de băuturi alcoolice, Combinatul de panificaţie Făleşti cu produse de panificaţie, SRL „Heuvelland” cu produse lactate, GŢ „Pantea Victor” cu alune şi meşterul popular Antohi Silvia cu lucrările sale. Calitatea produselor  prezentate de întreprinderile din raion a fost înalt apreciată de vizitatori, ceea ce s-a văzut  atît prin interesul faţă de standurile producătorilor din raionul nostru, cît şi prin vînzările efectuate de agenţii economici.

De asemeni în cadrul acestui eveniment s-a desfăşurat un program amplu de afaceri, cu sloganul „Competitivitate – Performanță și Calitate" în cadrul căruia au fost abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens au fost organizate diverse mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe cu teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

 Galerie foto: Fabricat in Moldova - 2016