i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

Stimați lucrători din domeniul construcțiilor

  De ziua dumeavoastră profesională, marcată, tradițional, în a doua duminică a lunii august, îmi face o deosebită plăcere să adresez tuturor angajaţilor din acest domeniu – constructori, arhitecţi, proiectanţi, designeri –sincere felicitări şi realizări de succes în activitatea pe care o profesaţi.

  Această sărbătoare ne oferă încă o dată posibilitatea de a reflecta asupra importanței sectorului vizat și contribuția acestuia la asigurarea bunăstării cetățenilor și prosperarea țării.

   Înfruntînd cu dîrzenie și demnitate căldura și frigul, ploaia și vîntul, toate provocările de ordin economico - financiar ale contemporanietăţii, dumneavoastră reuşiţi să înălțați noi şi minunate edificii, să renovaţi şi să daţi un aspect modern celor construite în trecut, contribuind astfel la crearea unei plăcute şi atractive imagini a localităţilor, cît şi unor condiţii optimale, agreabile şi confortabile de muncă și casnicie pentru cetăţenii raionului.

  Odată cu dezvoltarea tehnologiilor noi, activitatea celor din domeniul construcțiilor este mai eficientă, dar cu toate acestea munca dumneavoastră rămâne în continuare una dintre cele mai dificile.

  Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți zi de zi participînd la schimbarea aspectului arhitectural al localităților raionului.   Vă doresc sănătate, creativitate, longevitate, recunoaştere şi recunoştinţă de la cei cărora le îmbunătăţiți condiţiile de viaţă, să aveți inspirație și forță pentru proiecte interesante, valoroase și cît mai multe realizări profesionale pe viitor.


  Președintele raionului Fălești, 
Iraida BÎNZARI