Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din domeniul construcțiilor

  De ziua dumeavoastră profesională, marcată, tradițional, în a doua duminică a lunii august, îmi face o deosebită plăcere să adresez tuturor angajaţilor din acest domeniu – constructori, arhitecţi, proiectanţi, designeri –sincere felicitări şi realizări de succes în activitatea pe care o profesaţi.

  Această sărbătoare ne oferă încă o dată posibilitatea de a reflecta asupra importanței sectorului vizat și contribuția acestuia la asigurarea bunăstării cetățenilor și prosperarea țării.

   Înfruntînd cu dîrzenie și demnitate căldura și frigul, ploaia și vîntul, toate provocările de ordin economico - financiar ale contemporanietăţii, dumneavoastră reuşiţi să înălțați noi şi minunate edificii, să renovaţi şi să daţi un aspect modern celor construite în trecut, contribuind astfel la crearea unei plăcute şi atractive imagini a localităţilor, cît şi unor condiţii optimale, agreabile şi confortabile de muncă și casnicie pentru cetăţenii raionului.

  Odată cu dezvoltarea tehnologiilor noi, activitatea celor din domeniul construcțiilor este mai eficientă, dar cu toate acestea munca dumneavoastră rămâne în continuare una dintre cele mai dificile.

  Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți zi de zi participînd la schimbarea aspectului arhitectural al localităților raionului.   Vă doresc sănătate, creativitate, longevitate, recunoaştere şi recunoştinţă de la cei cărora le îmbunătăţiți condiţiile de viaţă, să aveți inspirație și forță pentru proiecte interesante, valoroase și cît mai multe realizări profesionale pe viitor.


  Președintele raionului Fălești, 
Iraida BÎNZARI