i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

  La 8 august curent, dna Iraida Bînzari, președintele raionului a întreprins o vizită la LT „M.Eminescu” pentru a monitoriza lucrările de reparație a acoperișului instituției. Dna Rodica Pleșca, managerul instituției a prezentat echipa de lucrători și lucrările deja executate.

  Costul total al lucrărilor este de circa 1,7 milioane lei, finanțarea fiind făcută din bugetul instituției și componenta raională. Pînă la moment au fost acoperite două blocuri ale liceului, în proces de reparație se află acoperișul blocului central.

  La 1 septembrie , elevii liceului se vor bucura de o instituție renovată.

Galerie foto