La 16 mai, în preajma Hramului oraşului Fălești, pe platoul din fața magazinului „Unimarket” a fost inaugurată cea de-a VI-a ediție a expo-tîrgului universal „Primăvara la Fălești”. Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova sub patronajul Consiliului raional Fălești şi al primăriei orașului.
  La inaugurarea evenimentului, directorul filialei Bălţi a CCI a RM Galina Codiţa, mulţumind participanţilor şi autorităţilor publice locale pentru aportul adus în desfăşurarea evenimentului, a menţionat, că expo-tîrgul universal „Primăvara la Fălești” are scopul de a susţine şi promova întreprinzătorii, contribuind la extinderea pieţii interne şi celei externe, de a familiariza consumatorii cu produsele şi serviciile autohtone.
  Cu mesaje de salut către cei prezenți s-au adresat dl Roman Radu , vicepreşedintele raionului Fălești și dl Vladimir Rusu, primarul orașului Fălești.
  În perioada 16 - 18 mai , în strada Moldovei, agenții economici autohtoni vor prezenta publicului produse de calitate înaltă și la prețuri accesibile. Printre agenții economici prezenți făleșteni la expoziție sunt: S.A. „Mold – Nord”, SRL „Elantop Grup”, Î.I. „Țiriac Galina”.

Galerie foto

   
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
ANDNORD
CEC