Tipărire

Stimați angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale!

 Am o deosebită plăcere să vă felicit cu Ziua salvatorului, exprimînd recunoştinţa pentru curajul şi jertfirea de sine pe care o manifestaţi în situaţiile de criză.
 Constatăm zi de zi că salvatorii sînt cei ce onorează de-a lungul timpului, uneori cu preţul sacrificiului suprem, misiunea de protejare a cetățeanului a bunurilor împotriva efectelor distrugătoare ale incendiilor, catastrofelor şi altor calamităţi. Efectele devastatoare ale calamităţilor naturale au putut fi controlate, în primul rînd datorită abnegației şi experienţei specialiştilor în domeniu, pentru că salvatorul este cel care înţelege suferinţa celui care l-a chemat în ajutor.
 Prin devotamentul de care aţi dat dovadă faţă de datoria de serviciu, bărbăţia şi eroismul manifestat, mulţi dintre Dumneavoastră aţi cîştigat, pe bună dreptate, toată stima şi consideraţia cetăţenilor.
 Fie ca consacrarea plenară și înalt responsabilă misiunii pe care o dețineți în domeniul protecţiei civile să vă servească şi pe viitor drept călăuză în faţa sarcinilor trasate faţă de această instituţie şi cetăţeni.
 Această zi de sărbătoare îmi oferă plăcutul prilej şi onoarea de a transmite, un gînd bun și sincere urări de sănătate, satisfacţii şi reuşite în activitatea profesională, mult noroc şi nenumărate bucurii alături de familie şi cei apropiaţi.

Iraida BÎNZARI
Președintele raionului Fălești

Accesări: 1898