i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

Stimați angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale!

 Am o deosebită plăcere să vă felicit cu Ziua salvatorului, exprimînd recunoştinţa pentru curajul şi jertfirea de sine pe care o manifestaţi în situaţiile de criză.
 Constatăm zi de zi că salvatorii sînt cei ce onorează de-a lungul timpului, uneori cu preţul sacrificiului suprem, misiunea de protejare a cetățeanului a bunurilor împotriva efectelor distrugătoare ale incendiilor, catastrofelor şi altor calamităţi. Efectele devastatoare ale calamităţilor naturale au putut fi controlate, în primul rînd datorită abnegației şi experienţei specialiştilor în domeniu, pentru că salvatorul este cel care înţelege suferinţa celui care l-a chemat în ajutor.
 Prin devotamentul de care aţi dat dovadă faţă de datoria de serviciu, bărbăţia şi eroismul manifestat, mulţi dintre Dumneavoastră aţi cîştigat, pe bună dreptate, toată stima şi consideraţia cetăţenilor.
 Fie ca consacrarea plenară și înalt responsabilă misiunii pe care o dețineți în domeniul protecţiei civile să vă servească şi pe viitor drept călăuză în faţa sarcinilor trasate faţă de această instituţie şi cetăţeni.
 Această zi de sărbătoare îmi oferă plăcutul prilej şi onoarea de a transmite, un gînd bun și sincere urări de sănătate, satisfacţii şi reuşite în activitatea profesională, mult noroc şi nenumărate bucurii alături de familie şi cei apropiaţi.

Iraida BÎNZARI
Președintele raionului Fălești