2014 03 06 12 04 26 Anual, în ziua de 4 aprilie, se consemnează Ziua Contabilului. Cu acest prilej exprim, înaltă consideraţie şi mulţumire tuturor colaboratorilor din acest domeniu pentru devotamentul, responsabilitatea și sîrguința în activitatea de zi cu zi.
 Profesia contabil este privită ca cea care gestionează, calculează şi păstrează echilibrul între „cît trebuie” şi „de unde să luăm”, reflectarea obiectivă a realităţii economico-financiare şi a consecinţelor sale sociale, fiind atributele definitorii ale contabilităţii. Cu alte cuvinte este o profesie ce presupune mult tact, profesionalism, şi abnegaţie în îndeplinirea obligaţiunilor de serviciu . Prin competenţele de care dispuneţi, sunteţi capabili de a găsi oricînd o soluţie servind onest şi eficient interesul întreprinderii.
 Cu ocazia zilei profesionale, vă aduc sincere felicitări și urări de bine, dorindu-vă mult succes în activitatea profesională, realizări majore, perseverenţă şi optimism. Fie ca profesionalismul Dumneavoastră să contribuie la dezvoltarea graduală şi calitativă a sistemului contabil din Republica Moldova, iar realizările atinse în prezent să vă impulsioneze spre un viitor luminos cu scopuri mari, demne de a fi urmate în profesia Dumneavoastră. Doar datorită implicării și insistenței Dvs. vom putea obține un sistem contabil eficient.  

Iraida BÎNZARI
Preşedintele raionului

   
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
ANDNORD
CEC