Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din ramura construcțiilor

Cu ocazia Zilei lucrătorilor din construcții, Vă adresez sincere felicitări, exprimîndu-mi recunoștința pentru tot ceea ce faceți zi de zi, prin participarea consecventă la îmbunătățirea standardelor de viață și siguranță maximă a cetățenilor și schimbarea aspectului arhitectural al raionului.

Sărbătoarea profesională a lucrătorilor din construcții oferă posibilitatea de a reflecta asupra importanței sectorului construcțiilor și contribuția acestuia la asigurarea bunăstării cetățenilor și prosperarea țării.

Domeniul construcțiilor implică o activitate amplă de interacțiune între părțile interesate în vederea atingerii obiectivelor commune, iar cei care participă în procesul de coordonare înțeleg complexitatea mecanismului.

Înfruntînd cu demnitate şi dîrzenie toate provocările de ordin economico - finaciar ale contemporanităţii, dumneavoastră reuşiţi să înălțați noi şi minunate edificii, să renovaţi şi să daţi un aspect modern celor construite în trecut, contribuind astfel la crearea unei plăcute şi atractive imagini a localităţilor, cît şi unor condiţii optimale, agreabile şi confortabile de muncă, căsnicie şi odihnă pentru cetăţenii raionului.

Vă doresc dragi constructori, multă sănătate, succese și realizări în plan profesional, inspirații pentru proiecte noi, recunoștință de la cei cărora le îmbunătățiți condițiile de viață și activitate, bunăstare în familiile Dumneavoastră!

Iraida Bînzari  Președintele raionului Fălești