i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

 La 29 septembrie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului  a întreprins o vizită de lucru în primăria satului Pîrlița împreună cu specialiștii din cadrul Consiliului raional și prestatori de servicii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii.

 Doamna președinte a vizitat Oficiul Medicilor de Sănătate din localitate și s-a informat cu starea de lucru și cu problemele cu care se confruntă personalul medical. În cadrul ședinței de totalizare s-a menționat despre problemele cu care se confruntă comunitatea dar și despre căile de soluționare a lor. S-au propus unele recomandări pentru o administrare mai aproape de cetățeni, o colaborare mai eficientă între administrația publică locală de nivelul I și II.

Galerie foto