i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

 Președintele raionului, Dna Iraida Bînzari de comun cu specialiștii serviciilor descentralizate și echipa mobilă a BCIS, la 8 septembrie curent au efectuat o vizită de lucru în primăria Pompa. Scopul vizitei era de a se familiariza cu problemele existente în teritoriu, acordarea ajutorului metodic angajaților primăriei, identificarea problemelor și propunerea soluțiilor pentru problemele identificate.

 Dna Iraida Bînzari a vizitat școala și grădinița din satul Pompa, menționînd starea bună în care se află aceste instituții cît și conlucrarea eficientă a  managerilor și angajaților instituțiilor cu autoritățile publice locale.

 În rezultatul vizitei s-a constatat că în primăria Pompa se atestă o evoluție pozitivă pe toate segmentele de activitate, o atitudine responsabilă față de problemele cetățenilor și  un spirit gospodăresc a autorităților publice locale față de instituțiile publice din localitățile comunei.

 Galerie foto