La 12 octombrie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului  a întreprins o vizită de lucru în primăria satului Mărăndeni împreună cu specialiștii din cadrul Consiliului raional și prestatori de servicii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii.

  Doamna președinte s-a întîlnit cu consilerii din Consiliul local Mărăndeni cu conducătorii instituțiilor de educație și cu funcționarii primăriei. În cadrul întrevederii s-au identificat problemele majore cu care se confruntă cetățenii din sat și reprezentanții instituțiilor publice, la final fiind trasate căile de soluționare a lor pentru asigurarea unei guvernări locale mai eficiente și mai aproape de oameni. Au fost vizitate instituțiile publice: Centrul de Sănătate Mărăndeni și Instituția de Educație Timpurie ,,Ghiocel”.

Galerie foto

 La 29 septembrie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului  a întreprins o vizită de lucru în primăria satului Pîrlița împreună cu specialiștii din cadrul Consiliului raional și prestatori de servicii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii.

 Doamna președinte a vizitat Oficiul Medicilor de Sănătate din localitate și s-a informat cu starea de lucru și cu problemele cu care se confruntă personalul medical. În cadrul ședinței de totalizare s-a menționat despre problemele cu care se confruntă comunitatea dar și despre căile de soluționare a lor. S-au propus unele recomandări pentru o administrare mai aproape de cetățeni, o colaborare mai eficientă între administrația publică locală de nivelul I și II.

Galerie foto

 La 22 septembrie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului  a întreprins o vizită de lucru în primăria comunei Făleștii Noi împreună cu specialiștii din cadrul Consiliului raional și prestatori de servicii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii.

 Doamna președinte a primit cetățeni în audiență și a vizitat instituţiile de menire social-culturală din localitate în scopul de a se informa despre starea de lucru şi problemele existente în diverse domenii de activitate. De asemenea specialiştii consiliului raional şi membrii echipei mobile BCIS, în particular, au acordat asistenţă informaţională şi metodologică specialiştilor din primărie, au examinat solicitările unor cetățeni  acordându-le  sprijinul necesar in soluţionarea problemelor abordate.

Vineri, 15 septembrie 2017, a avut loc vizita  de lucru a  Preşedintelui raionului Dna Iraida  Bînzari, a specialiştilor consiliului raional şi a echipei mobile BCIS în teritoriul primăriei Musteata. În cadrul  acestei activităţi s-au întreprins mai multe vizite la instituţiile de menire social-culturală din localitate în scopul de a se informa despre starea de lucru şi problemele existente în diverse domenii de activitate. Deasemenea specialiştii consiliului rational şi membrii echipei mobile BCIS, în particular, au acordat asistenţă informaţională şi metodologică specialiştilor din primărie, au examinat solicitarile unor cetaţeni acordîndu-le  spriginul necesar in soluţionarea problemelor abordate.

Vizita de lucru a Dnei preşedinte în teritoriul primăriei Musteata a  finisat cu şedinţa de totalizare în cadrul careia s-au identificat problemele care sunt în localitate şi s-au propus caile de soluţionare a acestora. La şedinţă au fost prezenţi primarul satului Dl Constantin Cuibari, specialiştii primariei, managerul grădiniţei de copii din localitate.

Galerie foto

 

 Președintele raionului, Dna Iraida Bînzari de comun cu specialiștii serviciilor descentralizate și echipa mobilă a BCIS, la 8 septembrie curent au efectuat o vizită de lucru în primăria Pompa. Scopul vizitei era de a se familiariza cu problemele existente în teritoriu, acordarea ajutorului metodic angajaților primăriei, identificarea problemelor și propunerea soluțiilor pentru problemele identificate.

   
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
ANDNORD
CEC