Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

as acord

  La 02 august curent a fost semnat acordul de colaborare între Filiala Fundaţiei Children's Emergency Relief International (CERI) din Republica Moldova şi Direcția Asistență Socială Protecție a Familiei și Copilului Fălești. Activitatea are loc în cadrul Proiectului de asigurare a copiilor și tinerilor aflați în forme alternative de protecție și celor din familii defavorizate cu cizme pentru sezonul rece 2017-2018, lansat în colaborare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
  Scopul întrevederii este de a susţine participarea activă a specialiștilor din cadrul direcției la pregătirea logistic adecvată pentru realizarea proiectului, precum și semnarea facturilor și a actelor de donație.

  Doamna Ecaterina Babin și Olga Zaharia, reprezentanți ai Fundației, au menționat că filiala Fundației CERI va suporta cheltuielile pentru achiziționarea și distribuirea cizmelor, pe parcursul lunii decembrie 2017, în conformitate cu listele primite de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Încălțămintea  va fi distribuită în centrele raionale de către voluntarii și angajații Fundației și vor fi înmânate direct copiilor, care se vor prezenta la locul de distribuire, conform orarului stabilit în prealabil și coordonat cu administrația locală.
  În vederea unei colaborări de lungă durată, specialiștii din cadrul direcției şi-au manifestat dorinţa de a participa în cadrul proiectului vizând, astfel, consolidarea relaţiilor bilaterale.