Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Poți ajuta și tu!
  Două fetițe de 8 și, respectiv, 9 ani și mama lor din Fălești au nevoie de ajutorul oamenilor de bună credință. Au nevoie de o casă în care să-și poată spune rugăciunea de seară, să meargă la somn în odăița lor, ferite de tristețe, de necazuri. Mămica care crește singură cele două fetițe se roagă în fiecare seară pentru viața lor, pentru un viitor mai bun decât al ei, pentru o soartă mai blândă, decât a ei. Un viitor frumos pentru ele.
  Istoria de viață a Stelei nu este de invidiat, ci mai degrabă ar putea fi un subiect de film cu un conținut nu prea pozitiv. A trăit mai mult de patru ani alături de concubinul său, după care nu a mai îndurat traiul anevoios alături de el și s-a întors în casa părintească, la mama. Din păcate, condițiile de trai nu erau bune pentru tânăra mămică și pentru cele două fetițe mici, casa fiind într-o stare deplorabilă. Cu ajutorul administrației publice au fost plasate într-un centru, după care au fost identificate surse financiare pentru a le închiria o casă. Fetele sunt cele care își doresc foarte mult să aibă o casă, un colțișor al lor, o casă pe care să o aranjeze pe placul lor cu o grădinuță în care să aibă de toate și fructe și legume, și un loc de joacă.
  Familia a identificat o casă în s. Glinjeni, Fălești care costă 7 mii de dolari, dar care este o sumă destul de mare pentru mama copilelor. Iată de ce Stela apelează la toți oamenii de bunăcredință, mai ales că este susținută și de administrația raionului Fălești.
  Să ajutăm împreună această familie, doar așa va fi posibil.
  Orice sumă, cât de mică va fi binevenită pentru ca visul surorilor de a avea o casă și de a se bucura de viață, de o copilărie normală să devină realitate cu ajutorul nostru al oamenilor.
  Împreună vom reuși!