Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 2 decembrie 2016, în incinta Școlii de Muzică or. Fălești, a avut loc seminarul raional cu participarea angajaților instituțiilor de cultură – case/cămine de cultură și biblioteci publice.
 Cuvânt de deschidere a avut dl Grigore Budu, șef Secție Cultură și Turism Fălești, care a relatat despre totalurile vizitei de studiu, efectuată cu un grup de specialiști și șefi de secții din republică în județele Râmnicu Vâlcea și Brăila, România, vizită organizată în cadrul Proiectului Novateca. De asemenea, șeful secției a pus în discuție problemele referitoare la activitatea instituțiilor de cultură din raion referitor la condițiile de lucru în timpul rece al anului, încălzirea instituțiilor, activitatea de creație a angajaților.
 În continuare, specialiștii principali ai secției, doamnele Ludmila Negri și Natalia Vrabie, s-au referit la elaborarea rapoartelor statistice și textuale de evaluare a activității caselor/căminelor de cultură și biblioteci publice în vederea pregătirii dărilor de seamă anuale. La fel, au propus repere în ajutorul programării activității 2017, luând în considerație prioritățile strategice.
 S-a discutat organizarea Festivalului raional al tradițiilor și obiceiurilor de iarnă „Să trăiți, să-nfloriți!”, regulamentul cu condițiile de participare.
 Pe final de întrunire s-au făcut unele totalizări, analize, discuții, propuneri.

Mai multe fotografii