Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 În zona de odihnă a orașului Fălești, la data de 1 aprilie 2017, tinerii turiși ai raionului au participat la competițile amicale la tehnici de turism pedestru, organizate de colaboratorii Palatului raional de Cultură ,,Mihai Volontir”, în colaborare cu Primăria orașului Fălești și Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri ,,Lora Găina”. Tinerii turiști au demonstrat deprinderi, învățate pe parcursul antrenamentelor în perioda de iarnă, la traversarea diferitelor obstacole turistice și ale naturii.
 Bună pregătire și voința de a birui au demonstrat turiștii echipelor ,,Juniori-Areal” (antrenor Maria Dobroțcaia), grupa de cadeți și juniori din echipa ,,Campionii” (antrenor Oxana Rusu), învingînd în grupele corespunzătoare. . La individual, campioni au devenit Olga Privedniuc și Ecaterina Ratușneac, Alexandru Cozlovschi și Pavel Rusu.
 Competiții amicale la tehnici de turism pedestru au fost dedicate aniversării a 73 ani de la eliberarea raionului și orașului Fălești de sub jugul fascist în Marele război pentru apărarea Patriei.  
 Galerie foto