i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

 În zona de odihnă a orașului Fălești, la data de 1 aprilie 2017, tinerii turiși ai raionului au participat la competițile amicale la tehnici de turism pedestru, organizate de colaboratorii Palatului raional de Cultură ,,Mihai Volontir”, în colaborare cu Primăria orașului Fălești și Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri ,,Lora Găina”. Tinerii turiști au demonstrat deprinderi, învățate pe parcursul antrenamentelor în perioda de iarnă, la traversarea diferitelor obstacole turistice și ale naturii.
 Bună pregătire și voința de a birui au demonstrat turiștii echipelor ,,Juniori-Areal” (antrenor Maria Dobroțcaia), grupa de cadeți și juniori din echipa ,,Campionii” (antrenor Oxana Rusu), învingînd în grupele corespunzătoare. . La individual, campioni au devenit Olga Privedniuc și Ecaterina Ratușneac, Alexandru Cozlovschi și Pavel Rusu.
 Competiții amicale la tehnici de turism pedestru au fost dedicate aniversării a 73 ani de la eliberarea raionului și orașului Fălești de sub jugul fascist în Marele război pentru apărarea Patriei.  
 Galerie foto