Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 10 august curent, în conformitate cu dispoziția președintelui raionului Fălești,  și-a desfășurat activitatea comisia raională de recepție la terminarea lucrărilor de reparație a străzilor Plopilor, Viitorului și Botoșani din or. Fălești. Costul total al lucrărilor a constituit 3 139,75 mii lei, banii fiind alocați din Fondul Rutier.

  În rezultatul petrecerii licitației publice deschise,  Consiliul raional a desemnat câștigătoare firma S.A „Magistrala”, lucrările de reparație fiind începute în luna noiembrie a anului 2016. Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, lucrările au fost stopate pe perioada de iarnă, fiind reluate în luna mai 2017.

  În conformitate cu caietul de sarcini au fost executate următoarele lucrări:

  • reparația îmbrăcămintei rutiere din pietriș pe o lungime de 470 m pe strada Plopilor, cu montarea podețului de evacuare a apelor pluviale și reparația a câte 50 m a drumurilor laterale din pietriș:
  • asfaltarea porțiunii de 400 m a străzii Viitorului cu montarea bordurilor și asfaltarea a către 50 m a drumurilor laterale;
  • reparația îmbrăcămintei rutiere din pietriș pe o lungime de 400 m pe strada Botoșani și reparația a câte 25 m a drumurilor laterale din pietriș.

 Galerie foto