La 14 iunie curent, doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului a efectuat o vizită de lucru în primăria Obreja Veche, însoțită de specialiștii din cadrul Consiliului raional și reprezentanții serviciilor desconcentrate.

 Doamna președinte a vizitat instituțiile publice din satul Obreja Veche: Casa de Cultură, Grădinița de copii ,,Scufița roșie”, Oficiul medicilor de familie din satul Obreja Veche. Despre reușitele și problemele cu care se confruntă autoritatea publică locala s-a menționat în cadrul ședinței de totalizare care s-a desfășurat în incinta primăriei cu prezenta specialiștilor din cadrul Consiliului raional, reprezentanții serviciilor desconcentrate, specialiștii primăriei si a consilierilor locali. Fiecare domeniu a suferit schimbări pozitive în ultimii ani atât în domeniu infrastructura, educație cât și în acordarea serviciilor de sănătate calitative pentru  cetățeni, datorită faptului ca toate instituțiile au fost renovate.

 În agenda zilei a conducerii primăriei si a consiliului local este problema alimentarea cu apă a localității, problema vitala care necesita investiții foarte mari.

 Doamna Iraida a concluzionat spre finele ședinței ca doar printr-o conlucrare eficientă a primăriei cu agenții economici din teritoriu, cu consilierii locali si chiar cu cetățenii din localitate se pot produce schimbări vizibile în toate domeniile, să impulsionăm societatea sa se implice in proiecte de dezvoltare locala.

Galerie foto