intil pom Cu o vizită de lucru în primăria Pompa, la 15 mai s-a aflat Doamna Iraida Bînzari, președintele raionului. Doamna președintă, de comun cu specialiștii Consiliului raional s-au deplasat în teritoriul primăriei pentru a se familiariza cu problemele existente. Au fost inspectate instituțiile de educație, oficiul medicilor de familie, instituțiile de cultură. Totodată s-au efectuat vizite la domiciliul familiilor social – vulnerabile și s-a acordat asistență informațională cetățenilor și funcționarilor primăriei.

 La ședința de totalizare au fost prezenți și funcționarii primăriei, managerii instituțiilor publice din teritoriu, specialiștii Consiliului raional care au raportat referitor la situația existentă și problemele identificate, în rezultat fiind propuse unele recomandări pentru soluționarea acestora.

Vizita de lucru a președintelui raionului s-a finalizat cu întâlnirea cu cetățenii comunității. Publicul prezent la ședință a fost informat cu privire la unele modificări în legislație. Cetățenii au fost activi, ridicînd întrebări din domeniul infrastructurii drumurilor, cadastru, asistență socială. Toate întrebările au fost discutate în cadrul întâlnirii de către specialiștii Consiliului raional, ai serviciilor desconcentrate prezente la întrunire și a fost oferit răspuns.

 Din coincidență, vizita în teritoriul primăriei Pompa s-a suprapus cu o frumoasă activitate organizată de către funcționarii primăriei cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, la care au fost invitați președintele și vicepreședinții raionului, reprezentanții Consiliului raional.

 În această frumoasă zi s-a celebrat nunta de aur a familiei Lungu din s.Pompa. La cei 50 de ani de la căsătorie, Domnul Vasile și și Doamna Lidia au fost felicitați de către primăria comunei Pompa, primind în dar simbolica medalie de aur și un certificat de aniversare a 50 de ani de căsătorie. Cu un mesaj de felicitare și cadou către familia omagiată a venit Doamna Iraida Bînzari, președintele raionului și Domnii Vladimir Tăbîrță și Roman Radu, vicepreședinții raionului.

Galerie foto