catranic mai Marţi, 8 mai curent, președintele raionului Doamna Iraida Bînzari a întreprins o vizită de lucru în primăria Catranîc împreună cu specialiștii Consiliului raional. În cadrul acestei activități au fost vizitate grădinița de copii, Oficiul Medicilor de Familie și gimnaziul din satul Catranîc, unde s-a familiarizat cu situația din cadrul instituțiilor, cît și problemele cu care se confruntă acestea. Printre problemele identificate se numără lispa spațiului necesar la grădinița de copii pentru desfășurarea activităților didactice, insuficiența cadrelor, necesitatea reparației capitale a sistemei de încălzire la gimnaziu și amenajării unui teren de joacă.

 În cadrul ședinței de totalizare, la care au fost prezenți specialiștii Consiliului raional, funcționari primăriei, directorul întreprinderii municipale, s-a discutat despre problemele cu care se confruntă comunitatea, cît și căile de soluționare a acestora. Totodată au fost menționate succesele primăriei, conlucrarea eficientă și rodnică dintre administrația publică locală de nivelul I și II, dovadă fiind ajutorul acordat de Consiliul raional pentru reparația capitală a sistemei de încălzire și aprovizionare cu apă la Oficiului Medicilor de Familie, pentru unele lucrări de reparație la gimnaziul Catranîc.

 Vizita de lucru a președintelui raionului s-a finalizat cu întîlnirea cu cetățenii comunității. Publicul prezent la ședință a fost informat cu privire la unele modificări în legislație, reformele și proiectele implementate de guvern îndeosebi în domeniul cadastru și  infrastructurii drumurilor. Despre unele realizări ale primăriei Catranîc cît și proiecte ce urmează a fi implementate în teritoriu a vorbit primarul satului, Domnul Mihai Popovici. Cetățenii  au fost cointeresați de informația prezentată de președintele raionului și reprezentanții serviciilor desconcentrate prezenți la întrunire.

Galerie foto