Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova SINDASP
  • Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a Contabilului
    Anual la data de 4 aprilie în Republica Moldova este sărbătorită ziua profesională a contabilului. Astăzi, este un bun prilej pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări și urări de sănătate și succes cu ocazia zilei profesionale. În numele Federației SINDASP, îmi exprim gratitudinea pentru activitatea Dumneavoastră, devotamentul, responsabilitatea și sârguința în activitatea de […]
  • Gala organizațiilor sindicale primare
    Gala organizațiilor sindicale primare, eveniment organizat de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM), s-a desfășurat joi, 28 martie, la Palatul Republicii. La ceremonia festivă au participat conducerea CNSM, președinți ai centrelor sindicale național-ramurale, lideri sindicali din toată țara, reprezentanții partenerilor sociali și ai societății civile, pentru a face totalurile campaniei „Organizația primară – energia […]
  • În atenția membrilor de sindicat – funcționari publici din cadrul Autorităților Publice Locale
   

  Stimați membri de sindicat din cadrul Organizatei Sindicale Primare a Direcției Generale Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului!

  Cu prilejul sărbătorii profesionale "Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei", Vă transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activați în acest domeniu.

  În pofida tuturor dificultăţilor, pe care le întâmpinați în activităţile zilnice, Dumneavoastră, dragi lucrători din domeniul protecției sociale, vă faceţi cu demnitate, responsabilitate şi cu multă dăruire meseria, sunteţi receptivi şi generoşi, reușiți să susţineţi speranţa persoanelor în etate şi celora, care se află în situaţii de dificultate.

  Fie ca aceste calităţi să Vă călăuzească şi în continuare să faceți lucruri frumoase și să readuceți zâmbetul celor mai triști ca noi.

  Vă urez multă sănătate și forțe suficiente pentru a putea fi alături de cei pentru care sunteți sprijin și speranță, iar eforturile depuse de Dumneavoastră să fie încununate cu mult succes spre binele oamenilor, promovarea voluntariatului, activităților de caritate și toleranță.

Cu respect,
Ana BORDENIUC,
Președintele Asociației Teritoriale a Sindicatului Angajaților din Serviciul Public