Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova SINDASP
  • Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a Contabilului
    Anual la data de 4 aprilie în Republica Moldova este sărbătorită ziua profesională a contabilului. Astăzi, este un bun prilej pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări și urări de sănătate și succes cu ocazia zilei profesionale. În numele Federației SINDASP, îmi exprim gratitudinea pentru activitatea Dumneavoastră, devotamentul, responsabilitatea și sârguința în activitatea de […]
  • Gala organizațiilor sindicale primare
    Gala organizațiilor sindicale primare, eveniment organizat de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM), s-a desfășurat joi, 28 martie, la Palatul Republicii. La ceremonia festivă au participat conducerea CNSM, președinți ai centrelor sindicale național-ramurale, lideri sindicali din toată țara, reprezentanții partenerilor sociali și ai societății civile, pentru a face totalurile campaniei „Organizația primară – energia […]
  • În atenția membrilor de sindicat – funcționari publici din cadrul Autorităților Publice Locale
   

Stimați  funcționari publici !

  Consemnată anual la 23 iunie, ZIUA PROFESIONALĂ A FUNCȚIONARULUI PUBLIC îmi oferă plăcutul prilej de a Vă adresa sincere felicitări   și urări de bine  tuturor angajaţilor care activează în cadrul serviciului public din raion, membrilor de sindicat din cadrul Sindicatului Angajaților din Serviciul Public.

  Instituirea acestei zile de sărbătoare este o confirmare a rolului funcţionarului public în fortificarea statului, căci puterea statului este în funcţionarii săi, în devotamentul, predilecţia de luare a deciziilor, disciplina, spiritul dreptăţii manifestat şi responsabilitate civică. 

  Dezvoltarea şi bunăstarea statului nostru depinde de profesionalismul, corectitudinea şi efortul manifestat în întreaga muncă nobilă a funcţionarului public.

  În această frumoasă zi, transmit tuturor funcționarilor publici un mesaj de profundă gratitudine pentru activitatea eficientă și efortul depus zi de zi, însoțite cu cuvinte alese de sănătate, realizări și succese noi în împlinirea misiunii de servire a ţării noastre!

  Sindicatul va asigura și în continuare promovarea drepturilor profesionale, economice și sociale ale membrilor de sindicat, în beneficiul tuturor angajaților din serviciile publice, deoarece de profesionismul, experienţa, aspiraţia şi efortul Dumneavoastră depinde dezvoltarea şi bunăstarea raionului și  a statului nostru. 

  Funcţionarii publici îşi vor depune  și în continuare efort pentru activitatea competentă în interesul cetăţenilor.


 Prosperitate, bunăstare şi noi priorităţi în viața profesională și personală,

Pace și bunăstare familiilor Dumneavoastră!

  Cu respect,
  Ana Bordeniuc,
  Președintele Asociației Sindicale Teritoriale SINDASP