Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova
   

  În perioada 16-17 septembrie  anul curent, Asociația Sindicală Teritorială SINDASP a participat la activitatea de Teambuilding, activitate organizată de Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP).

  Activitatea  a fost organizată de Activis Teambuilding pentru organele elective, membrii de sindicat ai Federației. Tematicile activității au fost: Mega Quest și Quiz despre Moldova.

  • sindasp-vv_1
  • sindasp-vv_2
  • sindasp-vv_2

  Team building-ul este un proces gândit să dezvolte și să motiveze un grup, să îmbunătățească relațiile și raporturile dintre membrii de sindicat pentru depășirea barierelor în atingerea obiectivelor comune, astfel încât să devină o ECHIPA.

  Termenul de “team building” provine de la cuvântul “echipa”, iar daca este sa facem o traducere vom vedea ca “team building” înseamnă de fapt “construirea unei echipe”.

  Pentru angajați, “team building” înseamnă timp de calitate petrecut alături de colegi, activități de echipă presupun cooperare, strategie, comunicare, creativitate pentru o mai eficientă activitate.