Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La  5 octombrie curent, în sala de şedinţe a Consiliului raional a fost organizată o ședință  a Focus grupului cu reprezentanţii societăţii civile şi ai autorităţilor publice locale, unde au participat 19 reprezentanți  din cadrul  autorităților  publice locale de nivelul II și I din localitățile ( orașul Făleşti, satul Albineţul Vechi, Taxobeni, Sărata Veche, Işcălău, Obreja Veche, Risipeni, Ciolacu Nou, Făleștii Noi) și reprezentanți ai societății civile din localitățile  sus menționate.

  • civ_1
  • civ_3
  • civ_4

  Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului  implementat de Parteneriatul European pentru Democraţie, (EPD), Organizaţia neguvernamentală cehă „People in Need” şi Asociaţia Europeană pentru Democraţie Locală (ALDA), cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

  Scopul  ședinței a fost dezvoltarea relațiilor de colaborare OSC - APL în elaborarea şi implementarea proiectelor de dezvoltare comunitară, prin sporirea transparenţei şi implicării cetăţenilor în procesul decizional si dezvoltare comunitară.

  Focus – grupul a fost moderată  de domnul Victor Coroli,  expert al Centrului Contact, care a  menționat despre  identificarea  necesităţilor de dezvoltare a capacităţilor OSC şi APL.

  Programul de granturi,  v-a fi lansat în luna octombrie al anului  curent în cadrul proiectului „EU4Accountability - Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova”.

  Mai multe fotografii