Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  După 6 luni de implementare a proiectului "Călător pe meridiane culturale" membrii echipei de proiect au intreprins mai multe măsuri de implementare cu succes a proiectului respectiv. Unele din primele activități au fost Conferința de lansare a proiectului și Conferința de presă, desfășurate la data de 14 septembrie curent, unde au fost concretizate obiectivele și sarcinile beneficiarilor de proiect, Consiliul raional Fălești și Primăria orașului Fălești.

cl merid 2  Un obiectiv al proiectului a fost informarea publicului privind mersul implementării proiectului. În acest scop, a fost elaborat Comunicatul de presă privind lansarea proiectului ce a fost expediat spre publicare Agențiilor de presă din țară. Prin intermediul unei emisiuni, la postul de televiziune TVR Moldova,  2 emisiuni la postul de radio Eco FM, au fost transmise informații privind  opinia locuitorilor orașului Fălești față de scopul proiectului și schimbările cu care vine acesta.

  A fost constituit grupul de lucru care au desfășurat ședințe pentru selectarea operatorilor economici ce vor desfășura lucrările în cadrul proiectului. A fost selectat operatorul economic ce execută serviciile de comunicare și vizibilitate în cadrul proiectului și au fost desfășurate 3 ședințe cu selectarea operatorului ce va efectua lucrările interne de reparație și procurare a echipamentelor necesare pentru modernizarea muzeului. Urmează ședința finală de selectare a operatorului ca la începutul anului 2022 să înceapă lucrările propriu-zise.

  A fost confecționat panoul temporar, ce a fost instalat la Muzeul raional de Istorie și Etnografie „Lazăr Dubinovschi” și roll-upul, ce a fost instalat în incinta Consiliului raional Fălești cu informații despre proiect, finanțatori și beneficiari, ce va fi utilizat la toate activitățile proiectului.  

  Proiectul este implementat cu susținerea Uniunii Europeane în cadrul Programului Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020.